Cautare

8796 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs craiova" (5.38 secunde)
Primaria Craiova vrea sa instaleze in oras 55 de monitoare, in valoare de circa 1,5 milioane de euro, prin care sa transmita cetatenilor mesaje si informatii Municipalitatea craioveana vrea sa-si faca propria televiziune prin cablu.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
Fondul de Garantare a Creditelor a acordat anul acesta garantii de 60 de milioane de lei pentru credite, cele mai multe fiind pentru firme din Craiova.
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Imprumuturile externe si interne ale Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 35 de milioane de lei, dintre care aproape 33 de milioane de lei sunt "externele" din Banca Europeana de Investitii.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Executivul scade TVA la apartamentele noi cu 14% de la începutul lui 2009. Normal ar fi ca pe piata locuintelor din Craiova, preturile sa scada cu 7.000-10.000 de euro.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Campioanele mondiale din ultimii doi ani, Ana Branza, craioveanca Anca Maroiu, Simona Alexandru (toate trei de la Steaua Bucuresti), Loredana Iordachioiu Dinu, de la CS Universitatea Craiova, alaturi de Simona Deac (Steaua Bucuresti), nu merg la Doha in vacanta sau la shopping, ci pentru a participa la primul concurs oficial din 2012.
5% din suprafata Doljului este desertificata. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova a organizat ieri, de Ziua Mondiala a Mediului, simpozionul cu tema „Schimbarile climatice - origine a dezastrelor naturale“.
5% din suprafata Doljului este desertificata. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova a organizat ieri, de Ziua Mondiala a Mediului, simpozionul cu tema „Schimbarile climatice - origine a dezastrelor naturale“.
CEC Bank si Alpha Bank Romania vor imprumuta Complexul Energetic Craiova cu 121 milioane de lei (31,36 milioane euro), credit garantat de stat prin EximBank, pentru investitii de mediu.
Piata birourilor si a spatiilor comerciale din Craiova este in asteptare. Situatia grea cu care se confrunta firmele in aceasta perioada si-a pus amprenta asupra segmentului business al pietei imobiliare din Craiova. ... Acest lucru a fost observat si de alti agenti imobiliari din Craiova.
Presedintele CA a avut o prima runda de convorbiri cu italienii de la Alenia Aeronautica, societate care vrea sa cumpere fabrica de avioane de la Craiova. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a demarat ieri negocierile cu italienii de la Alenia Aeronautica pentru privatizarea Avioane Craiova SA.
inca nu au venit furnizori Anul trecut, dupa ce Ford s-a instalat la Craiova, compania promitea ca o multime de furnizori de piese si echipamente isi vor deschide operatiuni in Romania, cel mai probabil in Dolj. ... Initial, si furnizorii pentru fabrica Ford din Craiova solicitasera spatii in parcul industrial.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Transferarea stadionului "Tineretului" din Craiova la Consiliul Judetean Dolj nu e vazuta cu ochi buni de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Zece karateka de la Washi Craiova au urcat pe podium la Campionatul European de la Spala (Polonia) La sfarsitul saptamanii trecute, lotul national de Karate Traditional al Romaniei a participat la Campionatul European de Karate Shotokan-Fudokan pentru categoriile de varsta copii, cadeti, juniori, tineret si seniori in Polonia, in Complexul Olimpic din Spala.
google-analytics.com